|
Autor |
Wiadomość |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 31 Marca 2018, 23:41
instinct napisał(a): Joshua zabije tego Wildera cofam to mam nadzieje że Wilder zapierdoli tego nudziarza chociaż pewnie i tak tej walki nie będzie w najbliższym czasie Parker się fajnie ruszał ale niestety nie ten zasięg, nie te warunki
|
Powrót do góry
|
|
 |
jabolsdz
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 1 Kwietnia 2018, 08:53
nudna walka, w pełni kontrolowana przez Joshuę. oglądało się to bardzo podobnie jak kiedyś walki Kliczko jak też tak dominował zasięgiem i wszystkich trzymał w dystansie lewym prostym. jedna runda fajna, no ale zwycięstwo zasłużone. teraz nibym Wilder albo Fury. obie byłyby pewnie zajebiste, plus trzeba pamiętać, że do tej pory Joshua dawał ogień, więc po prostu była to kwestia przeciwnika, nadal na pewno może dać petardę. swoją drogą, czy w boksie się coś zmieniło? czemu ten sędzia przerywał każdy sekundowy klincz, to już tak nie można? 
|
Powrót do góry
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: środa, 4 Kwietnia 2018, 10:42
ładnie sobie Canelo w chuja poleciał
|
Powrót do góry
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 21 Kwietnia 2018, 23:16
pięknie Adamek pokazał skillsy, kurwa 41 lat i jeszcze może jakąś fajną walke dostanie ta zmiana trenera wyszła zajebiście, props
|
Powrót do góry
|
|
 |
pite
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 21 Kwietnia 2018, 23:18
dawać rewanż z ajtujem
_________________ #teamfifi
|
Powrót do góry
|
|
 |
ergiees
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 21 Kwietnia 2018, 23:19
też o tym pomyślałem niech Adamek zrobi mu dziecko
Powrót do góry
|
|
 |
Mito
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 22 Kwietnia 2018, 13:42
szpile w tej formie robi, taki agresor i sila, ajtuj szklanka by pekla
ale to niesamowite ze 41 letni facet robi typa ktory przed chwila polozyl brutalnie czolowego polskiego prospekta XD
bohaterem wczorajszej gali dla mnie jest tez Masternak, w koncu zaboksowal nie sztywno, na luzie, genialnie technicznie. naprawde ujarzmic kalenge ktory jest nieskoordynowany i trudny do wyboksowania - brawo mateusz, jest w Tobie potencjal. gmitruk ladnie go ulozyl i wydaje mi sie ze master zbil duzo miesnia przez co w koncu nie jest utwardzony
balski bez poprawy obrony - nic z niego nie bedzie pierwsze bitki bardzo fajnie, wierzbicki madry boks, utalentowany chlopak ale przed nim bardzo duzo roboty, niemniej ma ringowe iq, nauczyl sie zeromy lepiej niz rywal jego.
jonak z jakims dobrym sztabem dalej ma w sobie iskre, rdzy nie bylo duzo, chociaz troche postrzelal
na babach poszedlem do sklepu po piwko xd
_________________ musisz mocno w to wierzyć, że ci się uda też kiedyś nie wierzyłem, też kiedyś miałem z tego ubaw prawie zapiął się suwak, w czarnym worku Problemów miałem więcej niż wyprzedaży w czarnym piątku
|
Powrót do góry
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: Piątek, 27 Kwietnia 2018, 14:06
Sulęcki dość mocno lekceważony w Stanach przed sobotnim pojedynkiem, mam nadzieje że utrze nosa wszystkim
|
Powrót do góry
|
|
 |
the_god19
|
 Re: Boxing Wysłano: Piątek, 27 Kwietnia 2018, 22:35
Czuje, że może być niespodzianka. Tak naprawde nikt nie wie na co stać Suleckiego, ale ja wierze, że stać go na bardzo dużo. Przede wszystkim widać, że mocno skoncentrowany - troche inne wrażenie co do Jacobsa, ale być może mylne. W każdym razie w głowie Suleckiego nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia, nie pęka na robocie - pokazał to już szybciutko z Proksą, gdzie też level jaki musiał przeskoczyć wtedy do tamtej walki był dość duży. No i w narożniku - podobnie jak z Proksą - Gmitruk, czyli najlepsza opcja. Czekamy na jutro, będzie grubo, a Polak w walce wieczoru na HBO to rzadki widok. Super jakby wygrał, ale jeśli nie, to jeśli da po prostu dobrą walkę to i tak ugra dzięki tej walce bardzo dużo.
|
Powrót do góry
|
|
 |
pite
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 28 Kwietnia 2018, 12:03
Maciek wchodzi i go bije, normalnie
o 5:00 bitka???
_________________ #teamfifi
|
Powrót do góry
|
|
 |
Mito
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 28 Kwietnia 2018, 13:36
sulek niby 5, ale ja mysle ze od 3:30 mozna czuwac, katie taylor jedyan baba co umie sie bic tez spoko obejrzec
_________________ musisz mocno w to wierzyć, że ci się uda też kiedyś nie wierzyłem, też kiedyś miałem z tego ubaw prawie zapiął się suwak, w czarnym worku Problemów miałem więcej niż wyprzedaży w czarnym piątku
|
Powrót do góry
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 28 Kwietnia 2018, 13:41
na tvp1 się transmisja zaczyna od 4 na tvp sport chyba od 1
|
Powrót do góry
|
|
 |
Seluś17
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 28 Kwietnia 2018, 17:16
No i ofc na tej samej gali Miller - Duhaupas
|
Powrót do góry
|
|
 |
the_god19
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 29 Kwietnia 2018, 02:54
Powoli zaczynamy. Zaraz Miller, a po nim Striczu i wojna
|
Powrót do góry
|
|
 |
Runiek
Dołączył(a): 06 Grudnia 2013 Posty: 840 Lokalizacja: Olsztyn/Korsze Ostrzeżenia: 2 Banned
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 29 Kwietnia 2018, 04:07
No to jedziemy
|
|
 |
instinct
Mistrz Typera EPL
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 29 Kwietnia 2018, 07:03
te 115:113 najsłuszniejszy werdykt chyba 117:110 to oczywiście kradzież w chuj minimalnie ale przegrał w samym finalnym werdykcie kontrowersji aż takich jak w punktacji nie ma Szpilka co w studio odleciał to udowodnił że jest w topce, teraz już będą na niego w Stanach uważać wywiadzik świeżo po walce https://www.youtube.com/watch?v=z7fXiMJFxB4Gmitruk najlepszy polski trener, fajnie że coraz więcej zawodników do niego przychodzi, może się coś ruszy
Ostatnio edytowano Poniedziałek, 30 Kwietnia 2018, 17:40 przez instinct, łącznie edytowano 1 raz
|
Powrót do góry
|
|
 |
2do5
|
 Re: Boxing Wysłano: Niedziela, 29 Kwietnia 2018, 13:20
117-110 xd absurd Maciek bardzo dobra walka, kibicuję
|
Powrót do góry
|
|
 |
the_god19
|
 Re: Boxing Wysłano: Poniedziałek, 30 Kwietnia 2018, 21:58
instinct napisał(a): Gmitruk najlepszy polski trener, fajnie że coraz więcej zawodników do niego przychodzi, może się coś ruszy Dokładnie, gość ma tak bogate doświadczenie, że szok. Przecież on bezpośrednio jest twócą największych sukcesów w polskim boksie zawodowym, czyli mistrzostwa Adamka w dwóch kategoriach wagowych. https://www.youtube.com/watch?v=ZaVK359R7ZECiary jak on tam gada do niego  Amerykanie myśleli, że Sulęcki padnie po 3 rundach, a tu Gmitruk do Stricza "masz czas go wykończyć". Piękne. Liczę na rewanż w przyszłości.
|
Powrót do góry
|
|
 |
wencław
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 5 Maja 2018, 13:39
Dzisiaj rewanż Haye vs Bellew i GGG vs MARTIROSYAN.
|
Powrót do góry
|
|
 |
Zawszespoko92
Dołączył(a): 01 Kwietnia 2012 Posty: 1617 Lokalizacja: Kłodzko/Wrocław
|
 Re: Boxing Wysłano: Sobota, 5 Maja 2018, 19:52
Haye był i zawsze będzie boksersko przynajmniej jeden poziom wyżej niż Bellew. Mam nadzieje, że się nie posypie znowu w trakcie walki
_________________ nie mów mi, że to patologia, nie wierzę..
|
Powrót do góry
|
|
|