Re: Kolarstwo
Wysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2017, 22:21
Bardzo chciałbym przeczytać lub usłyszeć naukowe i fachowe podejście do tej wpadki. Dwukrotne przekroczenie dawki tak z dupy i tylko jeden raz brzmi nielogicznie. Mówimy o najbardziej profesjonalnej drużynie w peletonie ze sztabem najlepszych fachowców i lekarzy. Frumi przecież nie zapomniał że już dzisiaj korzystał z inhalatora.
_________________ czerwonych do wora, a wór do jeziora
Piękne zwycięstwo Michała wczoraj na 14km hopce Najlepsze jest to, że miał spory zapas i nie spodziewał się tego zwycięstwa kompletnie, co znaczy, że pewnie jeszcze do optymalnej formy trochę brakuję ;) Czekamy na wiosnę i kolejne piękne chwile polskiego kolarstwa
Kolarstwo
Wysłano: Piątek, 16 Lutego 2018, 12:49
Super się zaczyna ten sezon, zwłaszcza w obliczu tych chmur które zebrały się nad Rafałem Majką. Jestem bardzo ciekawy czy zimą Michał poczynił jakieś kroku w kierunku gór większych.
Szkoda, że nie jedzie w TdF, może Thomas by się wyjebał parę razy jak Contador i Michał by jechał na lidera heh Z czystej ciekawości zobaczyć na co realnie go stać w GT
Kolarstwo
Wysłano: Wtorek, 13 Marca 2018, 17:19
Michał zgarnia T-A, mocarny wynik imo.
Brakuje już chyba tylko etapu na GT no i samego GT, ale to drugie może być już zawsse nieosiągalne. Szutry, bruki, monument, klasyki takie srakie, tygodniówki, czasówki, mś, koszulka lidera na Vuelcie. Już się tego sporo uzbierało
Snake Plissken: Got a smoke? Malloy: The United States is a no-smoking nation. No smoking, no drinking, no drugs. No women - unless of course you're married. No guns, no foul language... no red meat. Snake Plissken: Land of the free.
Oby kiedyś w końcu się udało na LBL to będzie sztos Z wywiadów różnorakich można nawet wywnioskować, że dla Kwiato to chyba najważniejszy wyścig w sezonie zawsze.
Wysłano: środa, 14 Marca 2018, 07:16
Nie wiem czy zawsze, ale od roku czy dwóch faktycznie sporo o LBL mówi i można uznać że to jego idee fixe na ten moment. Nie wiem jak wygląda trasa TdF w tym roku, ale życzę mu etapu/żółtej koszulki. Już kilka razy był tak blisko że można pomyśleć że ten wyścig robi mu na złość. Myślicie że jest w stanie przetrzymać w Innsburcku? Czy jednak będziemy grać na Majkę?
Wysłano: Sobota, 31 Marca 2018, 19:51
Jutro Ronde czyli chyba moja ulubiona jednodniówka. Grono faworytów powszechnie znane i dosyć szerokie więc nie będę powtarzał tego co wiadomo. Z mojej strony liczę na coś nieszablonowego ze strony Michała, najlepiej razem z Saganem i żeby go ograł jak to zwykł robić w pojedynkach z nim.
No Ronde to najlepsze co ma wiosna. Te brukowane podjazdy to Chciałby się człowiek aż spróbować na czymś takim. Michała jakoś nie widzę tutaj. No, ale jeśli pojedzie uważnie, będzie w czubie i się kurwa gdzieś nie zgapi to kto wie. Takie zwycięstwo na Ronde to by dopiero była truskawka. Ja natomiast po SB stawiam piątaka na Benoota.
Koło 50 sekundy widać jak na pełnej prędkości wpada w wał ziemny. Wyglada jakby hamulce przestały działać, ale podobno doszło do zatrzymania akcji serca to może dosłownie chwile wcześniej coś niedobrego juz zaczęło dziać z sercem i po prostu wjechał w ten wał niebardzo kontaktując co się dzieje.
Wiadomość jest fatalna, rip
Snake Plissken: Got a smoke? Malloy: The United States is a no-smoking nation. No smoking, no drinking, no drugs. No women - unless of course you're married. No guns, no foul language... no red meat. Snake Plissken: Land of the free.